Știri

Last Epoch iese din acces anticipat pe 21 februarie

Dezvoltatorul Eleventh Hour Games a anunțat că RPG-ul de acțiune bazat pe loot, Last Epoch, va ieși din Early Access pe 21 februarie 2024. Jocul a fost lansat în stadiul de Early Access pe Steam în mai 2019 și a primit numeroase actualizări de atunci, inclusiv suport pentru multiplayer co-op.

Studioul a dezvăluit, de asemenea, planuri pentru conținut post-lansare, care va fi livrat sub formă de cicluri sezoniere. Aceste cicluri aduc conținut nou substanțial la fiecare câteva luni, inclusiv finaluri de joc, abilități, articole unice și sisteme de joc.

Până la lansarea sa 1.0, Last Epoch va continua să primească conținut nou, precum introducerea Item Factions și previzualizarea Warlock în ianuarie. În luna februarie, va avea loc previzualizarea Falconer, înainte de lansarea finală a jocului.

Last Epoch este un RPG de acțiune axat pe pradă, care se concentrează pe călătorii în timp. Jucătorii au la dispoziție cinci clase de joc, fiecare cu trei clase de măiestrie care se deblochează pe parcursul campaniei. Un aspect unic al jocului este existența arborilor de abilități, care pot modifica modul de funcționare al abilităților.

Acest joc se alătură altor titluri notabile precum Diablo 4 și Path of Exile în genul RPG-urilor de acțiune cu elemente de pradă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *