Știri

Lara Croft intră în universul Magic: The Gathering

Crossover-urile dintre Universes Beyond și IP continuă în lumea Magic: The Gathering, iar de data aceasta Lara Croft din Tomb Raider se alătură universului MTG printr-un nou drop Secret Lair.

Potrivit informațiilor de la IGN, lansarea Secret Lair Tomb Raider va include cinci retipăriri MTG cu nume și artă noi, prezentând franciza Tomb Raider. Toate cărțile retipărite Magic vor fi legale pentru a fi jucate în formatele lor respective.

În cadrul Secret Lair Tomb Raider, se vor regăsi șapte cărți, incluzând un jeton și o nouă carte MTG cu Lara Croft în calitate de creatură legendară mitică rară, având culorile Verde/Albastru/Roșu.

Lara Croft, Tomb Raider, devine un comandant în acest context, făcând sinergie cu artefactele, căutând terenuri și reparând mâna într-un pachet Commander în trei culori. Această creatură legendară Human Ranger poate fi jucată doar în formatele Eternal.

Abilitățile lui Lara Croft includ capacitatea de a exila artefacte și terenuri legendar și de a pune un contor Descoperire pe ele atunci când atacă. Prin abilitatea Raid, poate crea un jeton Comoară la sfârșitul luptei la rândul jucătorului.

Lara Croft, Tomb Raider, este considerată un comandant solid și agresiv pentru creaturi artefacte în culorile GUR, având și capacitatea de First Strike. Retipăririle din Secret Lair Tomb Raider sunt sinergice cu abilitățile principale ale personajului și oferă opțiuni interesante pentru jucători și colecționari.

Deși data exactă de lansare nu a fost anunțată, se știe că Secret Lair Tomb Raider va fi disponibil undeva în a treia săptămână a lunii noiembrie. Cei interesați se pot înscrie pe site-ul web al WotC pentru a primi notificări cu privire la momentul exact al punerii în vânzare a MTG Tomb Raider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *