Știri

Lara Croft înfruntă noi aventuri în Hero Wars

GDEV, în colaborare cu Crystal Dynamics, a dezvăluit o nouă aventură pentru eroina emblematică Lara Croft în lumea RPG-ului mobil de succes, Hero Wars, de la studioul de portofoliu GDEV Nexters!

Începând cu 13 mai și până pe 26 mai, toți jucătorii Hero Wars au ocazia să adauge gratuit pe Lara Croft în echipa lor. Această apariție specială în joc este disponibilă pentru un eveniment limitat în timp. Aruncă o privire la unele dintre locațiile prin care se va aventura Lara Croft în trailerul de mai jos, alături de cavalerul Galahad al lui Hero Wars.

Mânuindu-și pistoalele duale, Lara Croft aduce daune rapide și precise la distanță, fiind capabilă să canalizeze puterea artefactelor antice pentru a înfrunta monștrii din Hero Wars. Jucătorii devotați vor putea să deblocheze mai multe costume alternative pentru Lara Croft, permițându-i să se îmbrace într-un mod impresionant și acrobatic.

Chiar dacă Hero Wars se bucură de o popularitate de durată, acest eveniment marchează primul său gen încă de la lansarea sa în 2016. Echipa de dezvoltare este entuziasmată să colaboreze cu Crystal Dynamics pentru a aduce în joc un personaj iconic precum Lara Croft. Așadar, toate cele mai bune morminte și comorile sunt pregătite pentru vizita ei – este practic regalitatea jocurilor video!

Lara Croft va fi disponibilă în toate versiunile Hero Wars începând cu ora 2:00 UTC pe 13 mai. Pentru jucătorii de pe iOS și Android din Hero Wars: Alliance, evenimentul se va încheia la ora 23:59 UTC pe 27 mai. Pentru jucătorii de pe browser din Hero Wars: Dominion Era, evenimentul se va încheia la ora 2:00 UTC pe 27 mai.

Nu uita să adaugi pe Lara Croft în echipa ta Hero Wars înainte de încheierea acestui eveniment special!

Hero Wars este un joc gratuit și poți să te joci acum pe Android, iOS și prin browsere web.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *