Zvonuri

Lara Croft ar putea ajunge în Dead by Daylight, potrivit unui leaker de încredere

Fanii Dead by Daylight se pot bucura de o nouă potențială supraviețuitoare celebră! O sursă de încredere a dezvăluit că Lara Croft din Tomb Raider ar putea fi următoarea care va intra în The Fog.

După dezvăluirea capitolului Dungeons & Dragons, fanii au speculat despre următorul supraviețuitor din iulie. Speculațiile inițiale indicau spre un crossover cu The Walking Dead, dar un leaker cunoscut a respins această idee.

Utilizatorul YouTube Gumpy887 a câștigat notorietate în rândul comunității Dead by Daylight datorită predicțiilor sale precise anterioare, incluzând apariția lui Chucky, Alan Wake, Vecna ​​și Castlevania. Acum, Gumpy susține că Lara Croft va fi supraviețuitoarea din luna viitoare, nu personajele din The Walking Dead.

Deși Lara Croft provine dintr-un joc de acțiune-aventură, ea nu este străină de supraviețuire în condiții extreme. Trilogia Survivor a reimaginat-o ca o eroină mai dură, forțând-o să lupte în medii periculoase și împotriva adversarilor supranaturali. Abilitățile și experiența ei o fac o candidată perfectă pentru a supraviețui în The Fog.

Lara Croft are deja experiență cu apariții în alte jocuri, inclusiv Fortnite și Call of Duty. O apariție în Dead by Daylight ar fi o altă colaborare interesantă pentru faimoasa aventurieră.

Un alt indiciu care susține teoria lui Lara Croft este lansarea iminentă a Public Test Beta. De obicei, PTB-ul apare cu câteva săptămâni înainte de lansarea oficială a unui nou capitol, oferind jucătorilor o privire preliminară asupra viitorului conținut.

Deși este important să tratăm zvonurile cu prudență, credibilitatea lui Gumpy887 și dovezile suplimentare fac ca posibilitatea ca Lara Croft să se alăture Dead by Daylight să fie destul de tentantă. Fanii vor trebui să aștepte lansarea PTB sau anunțul oficial pentru a afla cu siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *