Recenzii

Lanterna Sandberg Survivor Torch Powerbank 5000 – un gadget esențial pentru aventurieri

Sandberg Survivor Torch Powerbank 5000 este un gadget versatil, ideal pentru cei care iubesc aventura și expedițiile în natură. Acest produs combină o lanternă puternică cu un powerbank de 5000 mAh, oferind atât iluminare intensă, cât și posibilitatea de a-ți încărca telefonul mobil în situații de urgență.

Construcția solidă din aluminiu și designul impermeabil IPX4 asigură durabilitatea în condiții extreme. Cu o intensitate de 1200 lumeni și un mod telescopic de zoom, lanterna poate lumina până la 500 de metri, fiind perfectă pentru explorări nocturne sau situații de urgență.

Printre caracteristicile sale remarcabile se numără cele 5 moduri de iluminare (puternic, mediu, redus, flash de avarie, SOS), timpul de funcționare de până la opt ore și capacitatea de a funcționa ca un ciocan de urgență. Portul USB integrat permite încărcarea smartphone-ului, fiind o caracteristică esențială pentru cei aflați departe de surse de energie.

Cu un preț accesibil și multiple funcționalități, Sandberg Survivor Torch Powerbank 5000 se dovedește a fi un companion de încredere pentru orice aventură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *