Zvonuri

Lansarea XDefiant este programată pentru 28 octombrie

Există noi zvonuri care indică faptul că Ubisoft intenționează să lanseze jocul său competitiv free-to-play, XDefiant, pe data de 28 octombrie. Această informație provine de la divulgatorul cunoscut pe platforma de socializare X, TheMW2Ghost, și este susținută de Tom Henderson de la Insider Gaming, care afirmă că a primit informații similare.

Această veste vine după un raport din luna septembrie care sugera că XDefiant urma să fie lansat la mijlocul lunii octombrie. Cu toate acestea, se pare că jocul a întâmpinat dificultăți în procesul de certificare pentru a fi lansat pe consolele PlayStation și Xbox.

Ubisoft pune multă încredere în succesul lui XDefiant și a anunțat anterior că intenționează să susțină jocul pe termen lung. Aceasta este o practică obișnuită pentru titlurile Ubisoft, care beneficiază de suport constant după lansare, prin intermediul actualizărilor, patch-urilor, conținutului descărcabil (DLC) și a expansiunilor.

XDefiant este programat să fie lansat pe PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S. Cu toate acestea, se pare că jocul nu va fi disponibil pe PS4 și Xbox One în ziua lansării, ceea ce sugerează o focalizare mai mare pe consolele de generație următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *