Trailere

Lansarea versiunii 1.0 a lui V Rising se apropie: vezi trailerul

Supraviețuirea și crearea imperiului vampirilor RPG V Rising are un trailer de lansare adecvat înaintea lansării sale 1.0 săptămâna aceasta, pe 8 mai — aproape exact doi ani de la lansarea sa din 17 mai 2022 cu acces anticipat.

Trailerul trece peste experiența a ceea ce este V Rising, un RPG de supraviețuire care creează și construiește baze despre vampiri care cuceresc lumea muritorilor și unii pe alții și, de asemenea, intră în câteva detalii despre patch-ul de lansare 1.0 și ce va avea în magazin.

Patch-ul de lansare va include regatul căzut al lui Dracula, Mortium, o zonă dinamică în care jucătorii luptă împotriva rămășițelor legiunilor autoproclamate ale regelui vampir. Restul lumii jocului a căpătat, de asemenea, o nouă dragoste, cu reluări și retușuri ale zonelor vechi și adăugiri, cum ar fi un nou motor de lumină, care a creat starea de spirit.

Actualizarea va avea, de asemenea, trei niveluri de dificultate, o nouă adăugare la V Rising, care variază de la un mod relaxat mai rece până la o setare Brutal extrem de greu. Vor exista, de asemenea, noi vrăjitorie întunecată de învățat, noi arme, cum ar fi bice și arcuri de folosit, noi arme unice de colectat și o formă de păianjen. Căci, știi, transformându-se într-un păianjen uriaș rău.

V Rising a fost un hit surpriză în 2022 și s-a vândut în peste trei milioane de exemplare până acum. Este atât de reușit încât are un crossover cu Castlevania, unde Simon Belmont, mânuitor de bici, vine să te omoare.

O parte din asta se datorează construcției și construcției castelului, dar mai mult și-a găsit fani ai stilului său de luptă. Este foarte cronometrat și bazat pe abilități, jucătorii se mișcă și țintesc atacurile manual, spre deosebire de mai multe RPG-uri izometrice de acțiune cu clic și mișcare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *