Știri

Lansarea The Rogue Prince of Persia amânată din cauza succesului lui Hades 2

Evil Empire, studioul din spatele The Rogue Prince of Persia, a decis să amâne lansarea jocului său cu acces anticipat din cauza recentei lansări a lui Hades 2, au anunțat dezvoltatorii astăzi.

Echipa din spatele acestui titlu a declarat că au luat această decizie deoarece unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului din același gen, lansat chiar înainte de The Rogue Prince of Persia, ar fi devenit disponibil. Cu toate acestea, studioul încă intenționează să lanseze viitorul său joc în luna mai, dar o dată exactă nu a fost încă anunțată.

Evil Empire a dezvăluit această știre pe contul său oficial de Twitter, unde a postat o scrisoare în care a prezentat raționamentul din spatele acestei decizii. Dezvoltatorii au mai spus că vor folosi acest timp pentru a șlefui puțin mai mult The Rogue Prince of Persia. Ei au încheiat această scrisoare cerând scuze pentru orice inconvenient și mulțumind fanilor pentru răbdare.

Mai mulți utilizatori au răspuns postării, lăudând studioul pentru că a luat această decizie dificilă. Mulți jucători roguelite au acceptat alegerea studioului de a reprograma data lansării, recunoscând succesul unui titlu precum Hades 2, care a strâns un număr semnificativ de urmăritori pentru Supergiant Games de la lansarea sa pe 6 mai.

Aceasta nu este prima reacție legată de indie la succesul lui Hades 2. Dezvoltatorul indie Richie de Wit și-a exprimat dezaprobarea față de succesul jocului, argumentând că nu respectă alte studiouri mai mici care și-au planificat lansările fără bugete de marketing aproape.

Odată cu primul joc Hades, Supergiant Games a câștigat și mai multă recunoaștere. În ciuda lansării altor titluri precum Bastion, Pyre și Transistor, Hades a fost cel mai lăudat dintre toate aceste jocuri, fiind considerat unul dintre cele mai bune jocuri ale anului.

The Rogue Prince of Persia va combina genul roguelite cu mișcările acrobatice ale personajului său popular. În acest titlu, prințul va trebui să se confrunte cu armata hună, care a primit puteri ciudate datorită magiei negre care îi face pe inamici mai puternici.

Fanii care așteaptă cu nerăbdare să încerce acest viitor titlu vor trebui să aștepte ca dezvoltatorii să confirme noua dată de lansare a The Rogue Prince of Persia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *