Știri

Lansarea lui Peacemaker în Mortal Kombat 1 se întâmplă pe 28 februarie pentru posesorii Kombat Pack 1

NetherRealm Studios a confirmat că Peacemaker va fi lansat în Mortal Kombat 1 pe 28 februarie pentru posesorii Kombat Pack 1. Acest lucru înseamnă că fanii care au achiziționat Kombat Pack 1 vor putea să îl joace cu o săptămână mai devreme, pe 6 martie.

Lansarea acestui anti-erou coincizează cu sosirea sezonului 4 al Invaziei, astfel încât fanii pot aștepta mai multe detalii despre ambele în săptămânile următoare. Este posibil să vedem și o actualizare pentru multiplayer-ul multiplatform. Interpretat și exprimat de John Cena, Peacemaker este cunoscut pentru abilitățile sale cu armele de foc și vine pe baza apariției sale din The Suicide Squad și din serialul TV de succes.

În timp ce așteptăm să vedem mai multe detalii despre mișcările și fatalitățile sale în Mortal Kombat 1, să ne reamintim că lista de personaje pentru viitor include deja nume precum Omni-Man din Invincible, Quan Chi, Tremor, Khameleon ca Kameo Fighters, precum și altele. Viitoarele adiții vor include personaje precum Ermac, Takahashi Takeda și Homelander din seria TV The Boys, deși acesta din urmă nu va fi exprimat de Anthony Starr.

Pentru ultimele actualizări și detalii, rămâneți conectați și urmăriți canalele oficiale Mortal Kombat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *