Lansări

Lansarea lui Final Fantasy 16: The Rising Tide va avea loc pe 18 aprilie

Naoki Yoshida, producătorul Final Fantasy 16, împreună cu directorul DLC Takeo Kujiraoka, au dezvăluit detalii despre viitorul al doilea DLC plătit al RPG-ului de acțiune, The Rising Tide, la un panel recent de la PAX East. Aceștia au confirmat că DLC-ul va fi lansat în aprilie, mai precis pe 18 aprilie, și au prezentat un trailer nou pentru acesta.

The Rising Tide va începe cu o scrisoare misterioasă primită la Hideaway, care îl roagă pe Clive să ajute la salvarea Dominantului Pierdut din Leviathan. Clive va fi însoțit de Joshua, Jill și Torgal în călătoria lor în țara Mysidia, un loc cu un cer albastru, spre deosebire de cerurile cenușii ale lumii.

În timpul călătoriei lor, grupul va întâlni un nou personaj important, Shula, un războinic desăvârșit care se va alătura lui Clive în luptă. Povestea tragică a lui Shula și legătura sa misterioasă cu Leviathan vor juca un rol crucial în povestea expansiunii.

Trailerul oferă și câteva indicii intrigante despre Clive dobândind noi abilități care îi vor oferi aripi, deși exactitatea și scopul acestora rămân încă o enigmă.

Final Fantasy 16: The Rising Tide va fi disponibil exclusiv pentru PS5 începând cu data de 18 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *