Știri

Lansarea documentarului making-of The Last of Us Part 2 este programată pentru 2 februarie

Naughty Dog a dezvăluit că documentarul “Grounded II: Making The Last of Us Part 2” va fi lansat pe 2 februarie, coincizând cu lansarea remasterizată a jocului. Acest documentar oferă o privire în culisele procesului de creație al apreciatului titlu de acțiune-aventură și va fi disponibil pe platforma YouTube, precum și prin The Last of Us Part 2 Remastered.

Jucătorii și fanii vor avea oportunitatea de a descoperi detalii interesante despre procesul de dezvoltare al jocului, oferindu-le o perspectivă unică asupra muncii depuse de echipa de la Naughty Dog. Lansarea documentarului va fi însoțită și de o actualizare care adaugă noi skin-uri pentru personajele Ellie și Abby.

În recenzia noastră pentru The Last of Us Part 2 Remastered, am acordat jocului un scor de 9/10, evidențiind îmbunătățirile aduse campaniei și noul mod roguelike. Remasterul este considerat o experiență captivantă și reprezintă o ocazie excelentă pentru jucători să (re)descopere povestea impresionantă creată de Naughty Dog.

The Last of Us Part 2 Remastered este disponibil exclusiv pe PS5 și a ocupat locul 3 în vânzările fizice săptămânale din Marea Britanie, evidențiind succesul continuu al acestui titlu remasterizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *