Știri

Lansarea DLC-ului “Swine’s Bay” și actualizarea gratuită de iarnă pentru Stronghold: Definitive Edition

Firefly Studios sărbătorește lansarea primei campanii DLC pentru Stronghold: Definitive Edition printr-un nou trailer de joc, oferind jucătorilor o experiență extinsă și captivantă în lumea medievală a jocului.

După o lansare care a depășit toate așteptările, cu 100.000 de unități vândute în mai puțin de 72 de ore, primul DLC al jocului, “Swine’s Bay”, este acum disponibil pe Steam. Acesta extinde campania de bază cu șapte noi misiuni, plasând jucătorii în mijlocul unei aventuri captivante pentru a salva legendarul „Bijuteria Nordului” din ghearele porcului răufăcător.

DLC-ul îi pune pe jucători într-o nouă campanie single player, urmărindu-i pe urmele lui Sir Longarm și luptându-se pentru a recupera pe nepoata acestuia de sub influența maleficului Căpitan Hogsfoot. Cu provocări descurajante și câmpuri de luptă noi, jucătorii trebuie să-și dovedească abilitățile strategice și să câștige titlul de maestru de luptă medieval.

În același timp, Firefly Studios a lansat și o Actualizare Gratuită de Iarnă, care adaugă o a doua campanie economică, concepută pentru a testa abilitățile de gestionare și producere a resurselor ale jucătorilor. Aceste misiuni oferă provocări complexe și sunt exprimate de actorul vocal de la Stronghold, Jay Simon.

Firefly Studios a confirmat că intenționează să continue să susțină Stronghold: Definitive Edition cu conținut considerabil plătit și gratuit după lansare, sub forma a două actualizări majore. Fiecare DLC va include misiuni noi, create de dezvoltatori veterani, și va reflecta costul jocului complet.

DLC-ul “Swine’s Bay” este disponibil acum pe Steam pentru 2,99 USD, 2,99 EUR și 2,49 GBP, iar jucătorii sunt invitați să exploreze aceste noi aventuri și să-și testeze abilitățile în Stronghold: Definitive Edition.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *