Lansări

Lansarea Dead Man’s Diary oferă o experiență de supraviețuire pe PlayStation 5

Astăzi, TML-Studios a adus aventura captivantă de supraviețuire bazată pe narațiuni, “Dead Man’s Diary”, pe PlayStation 5. Jucătorii vor fi imersați într-o călătorie a supraviețuitorului într-o lume post-apocaliptică, iar titlul este acum disponibil digital pe PlayStation Store la prețul de 29,99 EUR / 32,99 USD.

Cu mediile sale vizuale uimitoare și avansate grafic, de la păduri întunecate până la ruine industriale pustii, “Dead Man’s Diary” a suferit îmbunătățiri semnificative de la lansarea sa inițială pe console PC și Xbox, datorită eforturilor continue ale echipei TML-Studios. Această versiune pentru PlayStation 5 utilizează cea mai recentă versiune a Unreal Engine și oferă jucătorilor mai mult ajutor în cadrul jocului.

Repere ale versiunii pentru PlayStation 5:

Actualizat la Unreal Engine 5 pentru o experiență de joc superioară.
Integrarea tehnologiei avansate de iluminare Lumen din Unreal Engine 5.
Sisteme îmbunătățite de ghidare și sugestii integrate în joc.
Un sistem de ajutor dinamic opțional pentru a facilita o experiență mai fluidă.
Mecanica de interacțiune rafinată cu obiectele din mediu.
Exclusiv pentru PS5: Caracteristici ale controlerului wireless DualSense™ pentru o experiență captivantă.

“Dead Man’s Diary” oferă o combinație distinctă de elemente de joc din diferite genuri, inclusiv supraviețuire, explorare și puzzle-uri. Plasat într-o lume post-nucleară, jucătorii vor naviga prin peisajul perfid și plin de secrete al acestui tărâm post-apocaliptic, fiind neînarmați și vulnerabili. Protagonistul, un locuitor al buncărului, este forțat să se aventureze în lumea exterioară din cauza scăderii proviziilor, întâmpinând provocări esențiale de supraviețuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *