Știri

Lansarea cu acces anticipat Life by You a fost amânată pe termen nelimitat

Simulatorul de viață Life by You, creat de Paradox Interactive și considerat un concurent al popularului The Sims, a fost amânat pe termen nelimitat, cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea planificată. Această veste a fost anunțată de Mattias Lilja, directorul general adjunct al Paradox Interactive, pe forumurile oficiale ale companiei.

„După multă atenție, regretăm să anunțăm că am decis să retragem data de lansare a programului Life by You Early Access, stabilită anterior pentru 4 iunie”, a declarat Lilja. „Nu a fost o decizie ușoară, mai ales că înțelegem anticiparea și entuziasmul pe care mulți jucători le au față de joc. Cu toate acestea, credem că este nevoie de timp suplimentar de dezvoltare.”

Mesajul nu a oferit detalii concrete despre motivele amânării și nici nu a stabilit o nouă dată sau fereastră de lansare. Lilja a explicat că echipa a ales să rămână tăcută pentru moment în timp ce își formulează planurile. „Deși am fi preferat să ne angajăm la o nouă fereastră de lansare, credem că este mai prudent să amânăm în timp ce planificăm din timp, decât să ne angajăm la o nouă dată pe care nu putem fi siguri că o vom îndeplini. Vom oferi mai multe informații cât mai curând posibil, până atunci vrem să vă mulțumim sincer pentru sprijinul și răbdarea dumneavoastră continuă.”

Life by You este în dezvoltare pentru PC și va fi disponibil prin Steam și Epic Games Store. Nu există încă informații despre o posibilă versiune pentru console.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *