Lansări

Land of the Vikings v1.0 a fost lansat

Land of the Vikings, un simulator de colonie de supraviețuire nordică dezvoltat de Laps Games și publicat de Iceberg Interactive, și-a lansat astăzi versiunea 1.0 pe platforma Steam. Această lansare aduce cu sine atât conținut nou, cât și oferte speciale pentru jucători.

Pentru a sărbători lansarea versiunii 1.0, Iceberg Interactive a decis să mențină prețul jocului la 19,99 USD pentru o săptămână suplimentară după data lansării. După această perioadă, prețul va crește la 24,99 USD. Mai mult, în această perioadă de reducere, jucătorii pot beneficia de o reducere de 25% pentru a achiziționa jocul la un preț mai mic.

Land of the Vikings a fost în dezvoltare timp de câțiva ani și a beneficiat de feedback-ul comunității în timpul perioadei de acces timpuriu. În această perioadă, dezvoltatorii au adus numeroase îmbunătățiri pentru a face jocul mai captivant și mai cuprinzător. De la aspectele de apărare și automatizare până la elementele narative și de mediu, jocul oferă acum o experiență mai dinamică și mai bogată.

Versiunea 1.0 aduce un mod nou și captivant care prezintă o narațiune cu tematică vikingă, oferind peste 25 de obiective exclusive pentru jucători. De asemenea, dezvoltatorii au introdus peste 20 de evenimente noi, o hartă nouă a vulcanului și un nou dezastru cu care să se confrunte sătenii.

În plus, Laps Games intenționează să continue să aducă conținut nou în viitor, inclusiv o hartă suplimentară, un sistem thrall și îmbunătățiri generale ale interfeței utilizatorului.

Land of the Vikings oferă o experiență captivantă de supraviețuire și prosperitate în lumea nordică a vikingilor. Jucătorii trebuie să gestioneze eficient resursele pentru a supraviețui iernilor dure și pentru a-și extinde așezarea. Fiecare sătean are trăsături individuale, ceea ce necesită planificare strategică.

Cu un amestec de supraviețuire, comerț și cucerire, jucătorii trebuie să navigheze în această lume a vikingilor, gestionând resurse, întâmpinând noi săteni și protejându-și așezarea de diverse dezastre.

Pentru cei pasionați de jocurile de strategie și supraviețuire, Land of the Vikings este acum disponibil pe Steam. Pregătiți-vă să vă conduceți clanul în sălbăticia bogată a ținutului viking, unde supraviețuirea și prosperitatea sunt la fel de importante ca cucerirea și comerțul.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *