Știri

Lady Gaga aduce spectacolul în Fortnite Festival în noul sezon

Lady Gaga va încânta jucătorii Fortnite odată cu debutul celui de-al doilea sezon al Festivalului Fortnite, care începe pe 22 februarie. Anunțul a fost făcut de către cântăreață câștigătoare a premiului Grammy însăși pe Twitter pe 20 februarie.

Sezonul al doilea al Festivalului Fortnite va aduce un nou Festival Pass, piese noi de gem, cosmetice noi și multe altele, toate prezentate de Lady Gaga. Aceasta nu este prima sa apariție în joc, având deja o piesă de jam cu hitul ei „Bad Romance”.

Primul sezon al noului mod muzical a prezentat artistul The Weeknd, oferind și câteva dintre melodiile sale în magazin, împreună cu un skin Weeknd și alte cosmetice. Se așteaptă ca oferta lui Lady Gaga să fie similară.

Fortnite Festival a deschis un nou capitol în Fortnite, adăugând jocuri noi precum LEGO Fortnite și Rocket Racing, alături de un nou sezon de Battle Royale.

Anunțul lui Lady Gaga a fost întâmpinat cu umor, deoarece a făcut referire la o postare veche pe Twitter din 2019, când a întrebat „ce sunt două săptămâni”, în timp ce mulți utilizatori o spamau pentru a juca jocul Battle Royale cu Ninja.

Jucătorii Fortnite vor putea să se bucure de spectacolul lui Lady Gaga începând cu data de 22 februarie, când noul sezon al Festivalului Fortnite va începe pe toate platformele. Fanii săi ar trebui să fie pregătiți să-și deschidă portofelele pentru a se bucura de experiența Gaga în joc și pentru a asculta melodiile ei în timp ce se distrează în lumea Fortnite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *