Trailere

Kwalee și Hyperstrange anunță parteneriatul pentru jocul de supraviețuire Hordes of Hunger

Kwalee, principalul editor de jocuri din Marea Britanie, și dezvoltatorul independent polonez Hyperstrange au dezvăluit un parteneriat de publicare pentru Hordes of Hunger, un joc de supraviețuire de acțiune 3D plasat într-un tărâm medieval al folclorului întunecat. Jocul, dezvoltat de Hyperstrange, aduce o serie de caracteristici hack-and-slash și o narațiune complexă, extinzând genul extrem de popular Survivorslike. Hordes of Hunger este programat să fie lansat pe PC prin Steam în 2024.

Kwalee și-a exprimat încântarea pentru colaborarea cu Hyperstrange, subliniind potențialul unic al jocului. Hyperstrange, la rândul său, este entuziasmat să se asocieze cu Kwalee și este încrezător că Hordes of Hunger va oferi o experiență fantastică pentru jucători.

Hordes of Hunger este un arena-slasher roguelite în care jucătorii luptă pentru supraviețuire împotriva unor valuri de monștri din ce în ce mai intense. Jucătorii își pot crea propria construcție unică folosind o gamă largă de arme și atacuri speciale, iar pe măsură ce avansează în joc, își pot îmbunătăți abilitățile și echipamentul. Jucătorii vor explora o poveste complet vocală care se dezvoltă în și între curse, descoperind adevărata natură a blestemului care afectează patria personajului principal, Mirah.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *