Știri

Kwalee anunță Voidwrought, un metroidvania de groază cosmică care va fi lansat pe PC și Nintendo Switch în 2024

Principalul editor de jocuri din Marea Britanie, Kwalee, și dezvoltatorul independent suedez, PowerSnake, au făcut public un acord de publicare pentru viitorul joc de platformă și acțiune 2D, Voidwrought. Amplasat într-o lume desenată manual de orori cosmice, Voidwrought le permite jucătorilor să preia controlul asupra noului-născut Simulacrum și să se adâncească în ruinele dezghețate ale Primei Civilizații pentru a-i doborî pe zeii primordiali care locuiesc acolo. Jocul prezintă locații realizate de mână în mod dramatic, de la Suprafața arsă de stele până la Expediția Abandonată biomecanică, locuită de peste 70 de inamici și 10 șefi formidabili.

Voidwrought va fi lansat pe PC prin intermediul platformelor Steam și Epic Games Store, precum și pe Nintendo Switch în 2024.

„Suntem încântați să colaborăm cu Powersnake pentru a adăuga Voidwrought portofoliului nostru de jocuri în expansiune. Echipa Powersnake aduce o bogată experiență în dezvoltarea unei game largi de jocuri. Viziunea și ambiția lor este exact ceea ce căutăm în partenerii noștri de dezvoltare.” a declarat Ben Forrester, VP PC & Console, Kwalee.

Christofer Levall, de la Powersnake, a declarat: „Suntem încântați să ne unim forțele cu Kwalee ca partener de publicare și, prin discuțiile noastre, suntem siguri că pasiunea noastră comună va aduce la viață viziunea pe care o avem pentru Voidwrought și ne va permite să creăm cea mai bună experiență posibilă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *