Știri

Kratos din God of War se alătură Fortnite în Sezonul 2

Fortnite aduce capitolul 5, Sezonul 2 – Mituri și monștri, aducând o combinație interesantă de zei olimpici și alte elemente din mitologia greacă pe insula Fortnite. Printre personajele remarcabile care fac parte din acest sezon se numără și Kratos din God of War. Deși încă nu este confirmat oficial, sursele credibile indică faptul că Kratos din God of War (2018) ar putea reveni în Fortnite, alături de fiul său, Atreus.

Kratos a fost anterior prezentat în Fortnite în decembrie 2020, ca parte a setului Gaming Legends, dar nu a mai fost disponibil din martie 2021. Cu toate acestea, recentele zvonuri sugerează că el ar putea reveni în joc, iar unele actualizări ale aspectului său în joc susțin aceste speculații.

Pentru cei care își doresc să-l achiziționeze pe Kratos în Fortnite, există câteva opțiuni de produse cosmetice disponibile:

Pachetul Kratos: Include ținuta Kratos, Leviathan Axe (Târnăcop), Explozie înghețată (Emote), Scutul guardian (Glider) și Mimir (Bling din spate). Costă 2.200 de dolari V în Magazinul de articole și oferă o economie de 1.100 de dolari V comparativ cu achiziționarea separată a fiecărui element.

Kratos (ținută): Disponibil pentru 1.500 de dolari V, acesta este aspectul iconic al lui Kratos din God of War (2018).

Mimir (Bling din spate): Un Back Bling care vine împreună cu achiziționarea ținutei Kratos.

Stilul suplimentar blindat Kratos: Gratuit pentru posesorii PS5 care finalizează un meci Fortnite pe această consolă. Acest stil se potrivește cu armura Valkyrie din God of War (2018).

Leviathan Axe (Târnăcop): Costă 1.000 de dolari V și este un instrument de recoltare popular din joc.

Frozing Burst (Emote): Un emote inclus cu Leviathan Axe, care prezintă o explozie de zăpadă și gheață în jurul toporului.

Guardian Shield (Scut guardian): Costă 800 de dolari V și este folosit ca planor în joc.

Aceste elemente cosmetice permit jucătorilor să-și personalizeze aspectul și să experimenteze diferite aspecte ale universului Fortnite, aducând în același timp o parte din atmosfera și stilul distinct al lui Kratos din God of War în lumea jocului.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *