Trailere

KRAFTON anunță RONDO, cea de-a zecea hartă în PUBG: BATTLEGROUNDS

KRAFTON, studioul dezvoltator al fenomenului PUBG: BATTLEGROUNDS, aduce în atenție cea de-a zecea hartă a jocului – RONDO, care urmează să fie lansată în luna viitoare. Anunțul a fost făcut printr-un captivant Trailer World Art, oferind jucătorilor o privire îmbătătoare asupra acestei noi experiențe.

RONDO, cunoscută și sub numele de Ground of Honor, se întinde pe o suprafață expansivă de 8×8, stabilindu-și astfel recordul pentru cea mai mare zonă de joc introdusă vreodată în PUBG: BATTLEGROUNDS. Actualizarea 27.1 va aduce această hartă pe PC pe 6 decembrie și pe console pe 14 decembrie.

Trailerul World Art dezvăluie esența vibrantă a RONDO, evidențiind o fuziune remarcabilă între estetica tradițională și imagini moderne. Regiunile diverse ale hărții oferă jucătorilor experiențe variate, de la lacuri și plantații de bambus în sud-vest, la creste pitorești în nord-est și până la peisaje urbane moderne în orașul Jadena.

RONDO aduce, de asemenea, elemente noi și unice în joc. Bambusul distructibil adaugă o dimensiune tactică, iar opțiunile de transport specific orașului, cum ar fi Escalatorul de nivel mediu din Jadena City, oferă modalități inovatoare de navigare rapidă între clădiri.

Un aspect notabil este introducerea unei noi arme, JS9, un pistol-mitralieră (SMG) de 9 mm, proiectată exclusiv pentru harta RONDO. Cu un recul redus și opțiunea de tragere automată, JS9 devine o alegere strategică pentru bătăliile din această nouă zonă.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *