Lansări

Kingsgrave prinde viață pe Steam

Kingsgrave, o aventură întunecată inspirată de jocurile de rol clasice, prinde viață astăzi odată cu lansarea sa oficială. Editorul Alawar și noul dezvoltator Egg or Chicken Games sunt încântați să aducă această călătorie captivantă a unui monarh dispărut de mult, însărcinat să reconstruiască un tărâm prăbușit. Jocul este acum disponibil pe Steam la prețul de 9,99 USD, cu o reducere de lansare de 10% valabilă până pe 1 mai!

Kingsgrave este un RPG 2D sumbru, cu puzzle-uri și explorare, oferind o provocare satisfăcătoare și abordabilă în același timp. Jucătorii vor străbate ținuturile fracturate pentru a-și întări puterea și abilitățile de luptă, vor înfrunta monștrii creați de ciumă și vor reconstrui satele devastate.

Despre Kingsgrave:

În Kingsgrave, jucătorii se trezesc în rolul unui monarh care trebuie să-și revendice tărâmul din mâinile întunericului. O boală înfricoșătoare a lovit regatul, iar supușii au părăsit casele, iar creaturile de ciumă amenință viața rămasă. Este misiunea ta, ca rege, să reconstruiești regatul, să lupți împotriva întunericului și să redai viața în pustietate. Soarta tărâmului tău depinde de abilitățile tale de lider și de curajul tău în fața adversităților.

Caracteristici cheie:

Restaurează regatul: Colectează resurse, construiește case și învinge inamicii pentru a-ți întări puterea și pentru a-i aduce pe supușii tăi înapoi acasă.
Elimină întunericul: Distruge creaturile de ciumă și monștrii putrezi pentru a curăța ținuturile și a reda viața în pustietate.
Explorează o lume în ruine: Străbate diverse biomi și rezolvă puzzle-uri pentru a naviga pe terenurile periculoase și a descoperi căile ascunse ale lumii interconectate.
Monarhii pot începe acum să-și reconstruiască tărâmul pe Steam pentru 9,99 USD, beneficiind de o reducere limitată de 10% până pe 1 mai. Pentru mai multe informații despre Kingsgrave, vizitează site-ul web Alawar sau urmărește pe Twitter. Alătură-te și altor regi în Discord pentru a împărtăși experiențele tale în acest regat întunecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *