Trailere

Kingpin Reloaded primește un trailer nou și o dată de lansare în decembrie

După trei ani de tăcere, Kingpin Reloaded face un revenire spectaculoasă în lumea jocurilor video. Remasterul clasicului cult din 1999, Kingpin: Life of Crime, a fost anunțat în ianuarie 2020, a suferit amânări și apoi a dispărut complet de pe radar. Cu toate acestea, acum avem un nou trailer și o dată de lansare oficială.

Kingpin Reloaded, așa cum este numită versiunea actualizată, va fi lansat pe platforma Steam pe 5 decembrie. Desigur, această știre este cu siguranță binevenită pentru fanii jocului original și pentru cei care doresc să experimenteze acest titlu clasic pentru prima dată.

Din punct de vedere vizual, Kingpin Reloaded pare să păstreze estetica originală, dar cu suport pentru monitoare 4K și ultrawide, oferind o experiență modernizată. Cu toate acestea, nu se pare că farmecul brut al dușmanilor și NPC-urilor a fost modificat semnificativ – aceștia rămân la fel de pulsatori și emoționali ca în jocul original.

Remasterizarea aduce, de asemenea, unele schimbări sub capotă pentru a îmbunătăți experiența. Acestea includ suport pentru controler, sisteme noi de căutare și conversație și chiar un mod “fără violență”, pentru cei care doresc o experiență mai puțin sângeroasă. Deși remasterizarea reechilibrează și lustruiește jocul, există și un mod “clasic” separat pentru cei care vor să experimenteze Kingpin în forma sa originală.

Un aspect important este că coloana sonoră originală de la Cypress Hill va face parte din remasterizare, ceea ce este o veste excelentă pentru fanii muzicii din jocul original. Acest lucru va contribui la menținerea atmosferei autentice a Kingpin.

Deși Kingpin a fost trecut cu vederea la prima lansare din cauza controversei legate de violența sa, acum are o nouă șansă să strălucească în era modernă a jocurilor video. Este important de menționat că jocul original Kingpin rămâne disponibil atât pe Steam, cât și pe GOG, pentru cei care doresc să îl exploreze sau să îl rejoc.

În concluzie, Kingpin Reloaded promite să aducă o versiune modernizată a acestui titlu clasic, menținând în același timp spiritul original și farmecul său brut. Cu lansarea programată pentru decembrie, fanii așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în lumea plină de acțiune și aventură a Kingpin.