Știri

Kingdom Come: Deliverance 2 sea lansează în 2024 pentru PS5, Xbox Series X/S și PC

Warhorse Studios și Deep Silver au confirmat oficial zvonurile și scurgerea accidentală a trailerului, anunțând lansarea lui Kingdom Come: Deliverance 2. Continuarea RPG-ului de acțiune în lume deschisă din 2018 este programată să fie lansată în acest an pentru PS5, Xbox Series X/S și PC. Consultați trailerul de anunț și dezvăluirea jocului de 14 minute mai jos.

Povestea urmărește aventurile lui Henry de Skalitz în căutarea răzbunării pentru uciderea părinților săi, plasată în Boemia secolului al XV-lea. În această continuare, Henry se va întâlni cu mai multe figuri memorabile, inclusiv Regele Ungariei și Sigismund Vulpea Roșie, promițând peste cinci ore de cinematografe în cadrul campaniei.

Lupta se desfășoară din nou la persoana întâi, iar Henry utilizează o varietate de arme istorice precise, de la instrumente contondente la arcuri și săbii. Pe lângă misiunile principale, jucătorii vor putea explora orașe, taverne, peisaje rurale, castele și multe altele, implicându-se în activități precum tirul cu arcul și fierăria.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *