Trailere

King Arthur: Knight’s Tale vine pe PS5 și Xbox Series X/S pe 22 februarie

Jocul de rol tactic, King Arthur: Knight’s Tale, care a debutat inițial pe PC în calitate de titlu Early Access, se pregătește să facă un salt pe consolele PS5 și Xbox Series X/S în data de 22 februarie. Anunțul a fost însoțit de un trailer nou, dezvăluind caracteristicile notabile ale versiunii de consolă.

Versiunea pentru console a lui King Arthur: Knight’s Tale aduce cu ea o serie de îmbunătățiri, inclusiv un mod PvP local, suport pentru feedback haptic specific versiunii PS5, și opțiunea de a alege între modul de calitate, cu rezoluție 4K, și modul de performanță, care priorizează rata de cadre.

Lansat inițial ca titlu Early Access, jocul a beneficiat de mai multe actualizări, aducând conținut nou și optimizări semnificative. O actualizare notabilă, din 2022, a adus nu doar conținut de poveste proaspăt, ci și o optimizare a dimensiunii de instalare a jocului, redusă de la aproximativ 120 GB la 39 GB.

King Arthur: Knight’s Tale reprezintă o reinterpretare modernă a mitului arthurian clasic, transformat prin lentila fanteziei întunecate. Ca RPG tactic pe rând, jocul se distinge prin accentul pus pe poveste. Pentru mai multe detalii, puteți verifica interviul nostru cu managerul de PR, Gergo Vas, din 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *