Lansări

Killer Frequency, aventura slasher de comedie neagră, este lansată pe multiple platforme

Team17 Digital a lansat Killer Frequency, o aventură slasher de comedie neagră din anii ’80, disponibilă acum pe PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și Nintendo Switch. De asemenea, este disponibilă o versiune VR dedicată pentru Meta Quest 2.

Jocul se desfășoară într-un oraș din Midwestul Statelor Unite și urmărește povestea lui Forrest Nash, un DJ răvășit și prezentator al emisiunii de noapte “The Scream”. El se străduiește să ajute ascultătorii și apelanții care sunt urmăriți de un criminal mascat misterios.

În Killer Frequency, jucătorii preiau controlul asupra tabloului de distribuție și explorează un studio radio autentic din anii 1980. Trebuie să primească apeluri de la potențiale victime, să adune indicii, să ia decizii și să rezolve puzzle-uri pentru a le ajuta să supraviețuiască nopții.

Jucătorii vor interacționa cu diverse personalități, inclusiv apelanți, potențiali suspecți și un producător carismatic, în timp ce ascultă melodiile inspirate din anii ’80. Alegerile de conversație vor determina soarta apelanților, fie că îi vor ghida în siguranță sau le vor transmite ultimele momente în direct.

Killer Frequency poate fi jucat atât pe ecran plat, pe PC și console, cât și în versiunea VR pentru Meta Quest 2. Jocul a fost construit de la zero pentru Meta Quest 2 la 72 de cadre pe secundă.