Știri

Killer Bean: un nou roguelike de acțiune ce se va lansa în această vară pe PC

Killer Bean este un nou shooter indie care promite să aducă o doză intensă de acțiune și strategie pe PC în această vară. Dezvăluit în cadrul Summer Game Fest 2024, Killer Bean este creația dezvoltatorului solo Jeff Lew, cunoscut pentru munca sa de animație la proiecte mari, inclusiv The Matrix: Reloaded.

În Killer Bean, jucătorii vor intra în pielea unui asasin necinstit sub forma unei boabe de cafea. Acest joc roguelike aduce o poveste care se schimbă de fiecare dată când începeți o nouă cursă, oferind o rejucabilitate ridicată și o serie de mecanisme de joc diverse. De la acțiunea la persoana a treia inspirată de clasici precum Max Payne, la segmente de luptă la persoana întâi și chiar secvențe de conducere, Killer Bean promite să țină jucătorii mereu în priză.

Deși nu are încă o dată de lansare exactă, jocul va fi disponibil pe PC în vara anului 2024, într-o lansare cu acces anticipat. Conform paginii sale Steam, accesul anticipat este planificat să dureze între 1-2 ani, timp în care Jeff Lew intenționează să ofere actualizări majore la fiecare două luni.

Un aspect interesant al jocului este povestea sa generată procedural. Personajele pot suferi schimbări majore de la o cursă la alta, astfel că aliații într-o rundă ar putea deveni trădători în următoarea. Jocul va avea diverse facțiuni pline de inamici și va oferi un arsenal vast de arme și vehicule pentru a menține acțiunea mereu proaspătă și captivantă.

Killer Bean promite să fie un titlu de referință pentru fanii jocurilor roguelike și de acțiune, aducând o combinație unică de poveste dinamică, gameplay variat și un stil vizual distinctiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *