Știri

KILL KNIGHT: un nou shooter izometric de acțiune vine în 2024

PlaySide Studios a anunțat KILL KNIGHT, viitorul shooter izometric de acțiune ultra-responsiv, inspirat de arcade. KILL KNIGHT va fi proiectul de consolă în premieră de la dezvoltatorii premiați din spatele Age of Darkness: Final Stand.

Dezvăluit în timpul Inițiativei Triple-i și care urmează să fie lansat mai târziu în acest an, KILL KNIGHT provoacă jucătorii să stăpânească demonul din interior în timp ce coboară prin golurile unei arene nemaipomenite și valorifică un arsenal devastator de armuri și arme împotriva roiurilor de orori de altă lume.

Odată un cavaler loial, trădat și alungat în Abis. Un cadavru profanat în interiorul unei armuri reanimate. Te învii la o moarte eternă. Cu marca KILL KNIGHT, ai un singur scop – OMĂRĂ ULTIMUL ÎNGER.

Jucătorii trebuie să învețe să exploateze slăbiciunile inamicului, să pună în aplicare execuții brutale și să treacă prin Arsenalul Cavalerilor pentru a gestiona tactic resursele – în timp ce dansează cu moartea în Abyss și duc lupta în clasamentele globale împotriva prietenilor și dușmanilor deopotrivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *