Știri

Keylocker se lansează pe Xbox Series X/S și PC în această vară

Moonana și Serenity Forge au dezvăluit un nou trailer pentru jocul Keylocker în timpul recentului ID@Xbox Showcase, iar impresia este mai somptuoasă ca niciodată. RPG-ul ritmic cyberpunk pe rând se pregătește să-și facă debutul în această vară și va fi disponibil pentru Xbox Series X/S și PC.

Inspirat de personalități precum Mario și Luigi, Keylocker urmărește povestea compozitorului și cântărețului BOBO, care folosește muzica pentru a răsturna regimul opresiv de pe Saturn. Bătăliile sunt centrate pe elemente ritmice, oferind o experiență captivantă. În plus, jocul promite să combine elemente de comedie, mister și chiar concerte captivante.

Keylocker oferă o varietate de mișcări în luptă, permițând jucătorilor să își personalizeze strategiile și să aleagă din diferite clase disponibile. În afara bătăliilor, lumea expansivă a lui Saturn așteaptă explorarea, oferind diverse orașe și personaje fascinante, inclusiv opțiuni romantice. Jucătorii pot experimenta misiuni ramificate și decizii cu impact în poveste.

Deși Keylocker a fost anunțat și pentru PS4, PS5 și Nintendo Switch, Serenity Forge nu a furnizat comentarii suplimentare cu privire la acest aspect. Rămâneți conectați pentru actualizări ulterioare în legătură cu lansarea pe alte platforme.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *