Știri

KeokeN Interactive dezvăluie cinci proiecte în speranța de a obține oferte de publicare

Dezvoltatorul olandez KeokeN Interactive a luat o măsură neobișnuită pentru a atrage atenția editorilor, dezvăluind prototipuri pentru cinci proiecte într-un videoclip „urgent”. Acest lucru vine după prezentarea proiectelor la peste 200 de întâlniri de prezentare cu 40 de editori în ultimii doi ani, fără a obține un acord de publicare.

În videoclipul încărcat de KeokeN Interactive, sunt prezentate cinci prototipuri de jocuri, inclusiv trei proiecte din seria „Deliver Us”. Acestea includ „Deliver Us Home”, o continuare a „Deliver Us Mars”, „Deliver Us the Moon: Huygens”, un spin-off și „Deliver Us VR”, un titlu exclusiv pentru VR care se întoarce pe Lună.

În plus față de acestea, dezvoltatorul a dezvăluit prototipurile „We Are Human”, un joc filosofic de acțiune-aventură, și „Expeditions”, un shooter cooperativ de sus în jos cu elemente Soulslike.

KeokeN Interactive a declarat că această mișcare este o încercare de a apela la comunitate și la rețeaua lor pentru a găsi un editor, un investitor sau cineva care să îi ajute să realizeze aceste proiecte.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *