Trailere

KARMA: The Dark World dezvăluie un nou trailer: Down The Rabbit Hole

KARMA: The Dark World, un thriller psihologic captivant creat de dezvoltatorul chinez Pollard Studio, a fost dezvăluit ca parte a evenimentului Wired Direct ’24. Acest nou titlu promite să exploreze concepte narative și tehnologice de ultimă generație, inspirate din lucrările unor mari gânditori precum George Orwell, David Lynch și Kojima-San, aducând în prim-plan o narațiune multidimensională.

Plasat în Germania de Est în 1984, într-o lume distopică condusă de Leviathan Corporation, KARMA își duce jucătorii într-o călătorie captivantă printr-o lume întunecată, plină de secrete și intrigi. Într-o poveste despre dragoste, pierdere și înșelăciune, fiecare umbra ascunde un mister care așteaptă să fie descoperit.

Leo Zullo, Directorul General al editorului Wired Productions, a exprimat entuziasmul său pentru acest nou proiect, descriind KARMA: The Dark World drept un joc care provoacă și emoționează jucătorii, oferind o experiență captivantă și intensă.

„Pollard Studio a dorit să creeze o experiență cinematografică intensă, și sunt încântat că putem colabora atât de strâns cu ei”, a spus Zullo.

Lu Chen, producător la Pollard Studio, a subliniat importanța parteneriatului cu Wired Productions, evidențiind dorința lor de a inova și de a crea experiențe de joc memorabile.

„Această colaborare reprezintă o uniune de expertiză, amplificând capacitatea noastră de a crea experiențe de joc de neuitat”, a declarat Chen.

Jucătorii pot adăuga acum KARMA: The Dark World pe lista lor de dorințe pe Steam și pot aștepta cu nerăbdare mai multe informații despre joc pe canalele PlayStation și Xbox. Pentru mai multe detalii, vizitați KarmaDarkWorld.com și aflați dacă veți găsi adevărul ascuns în întuneric.

De asemenea, jucătorii pot explora toate jocurile prezentate la Wired Direct ’24 și pot contribui la sărbătorirea istoriei inovației Indie a lui Wired, verificând Wired Direct ’24 pe Steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *