Știri

Just Dance 2025 Edition: pregătește-te să dansezi din nou în octombrie

Ubisoft a anunțat lansarea Just Dance® 2025 Edition în octombrie 2024, aducând o nouă doză de distracție energică pe Nintendo Switch, PlayStation® 5 și Xbox Series X|S. Pregătește-te să te dezlănțui pe ringul de dans cu o selecție de 40 de melodii noi, de la hituri pop la piese preferate de familii, care te vor face să te miști și să te distrezi.

Ce te așteaptă în Just Dance® 2025 Edition:

40 de melodii noi: Descoperă o listă vibrantă de piese, de la hituri actuale la melodii clasice atemporale, menite să te ridice de pe canapea și să te pună în mișcare. Printre primele melodii anunțate se numără “Yes” de Ariana Grande, “Unstoppable” de Sia, “Poker Face” de Lady Gaga, “Basket Case” de Green Day și “Calabria 2007” de Enur feat. Natasja, cu multe altele de urmat!
Conținut extins: Jucătorii care dețin Just Dance® 2023 Edition, Just Dance® 2024 Edition și Just Dance® 2025 Edition vor avea acces la tot conținutul din jocuri, oferindu-le o bibliotecă masivă de melodii pentru a se bucura de ore întregi de dans.
Moduri de joc distractive: Indiferent dacă vrei să te antrenezi, să te distrezi cu prietenii sau să-ți provoci familia, Just Dance® 2025 Edition are un mod de joc perfect pentru tine. Explorează modul Just Dance, antrenează-te cu modul Sweat, dansează cu prietenii online sau offline și multe altele.
Sistem de urmărire a caloriilor: Urmărește-ți progresul și arde calorii cu sistemul de urmărire a caloriilor din modul Workout. Alege antrenorul preferat și selectează melodiile care te motivează să te miști și să te menții în formă.
Coregrafii distractive și variate: Fie că ești un dansator experimentat sau abia începi, Just Dance® 2025 Edition are coregrafii pentru toate nivelurile de abilitate. Alege mișcări simple sau provoacă-te cu coregrafii mai complexe, potrivite pentru orice stare de spirit.
O lună gratuită la Just Dance®+: Descoperă o lume întreagă de conținut suplimentar cu o lună gratuită la Just Dance®+, inclusă cu fiecare achiziție a jocului. Accesează melodii exclusive, moduri de joc extinse și multe altele.

Just Dance® 2025 Edition este alegerea perfectă pentru a te distra cu familia și prietenii, a-ți menține forma fizică și a te elibera prin dans. Pregătește-te să te miști pe ritmuri energice și să creezi amintiri de neuitat începând cu luna octombrie 2024!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *