Știri

Jurnalul dezvoltatorului Skull and Bones prezintă setările și influențele din lumea reală

Ubisoft Singapore dezvăluie detaliile procesului de dezvoltare al lumii din Skull and Bones într-un nou jurnal pentru dezvoltatori. Jocul, care se lansează pe 16 februarie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC, va oferi o experiență în Oceanul Indian în timpul Epocii de Aur a Pirateriei.

Echipa de dezvoltare a căutat inspirație în cultura și biodiversitatea bogată a regiunii, iar apusurile de soare și furtunile tropicale din Singapore au avut un impact semnificativ asupra conceptului vizual al jocului. Înțelegerea stilurilor de viață din acea perioadă a contribuit la crearea unei atmosfere distincte pentru diferitele regiuni din joc.

Diverse locații, cum ar fi Insula Roșie, au fost inspirate din țări reale, inclusiv Madagascar, prezentând o varietate de peisaje și viețuitoare, de la animale sălbatice, precum lemurii și hipopotamii, până la stânci și vegetație.

Jucătorii vor explora Pirate Den-uri precum Sainte Anne, iar alte avanposturi, cum ar fi Lost City of Prey, sunt inspirate de vestigiile din lumea reală, cum ar fi Angkor Wat din Cambodgia.

Skull and Bones vine cu o versiune beta deschisă începând cu 7 februarie, înainte de lansarea oficială pe 16 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *