Știri

Jurassic World Evolution 2 introduce patru noi specii fascinante în noul Feathered Species Pack

Jurassic World Evolution 2: Feathered Species Pack este un nou pachet de conținut descărcabil (PDLC) pentru jocul video Jurassic World Evolution 2, care va fi lansat pe 30 martie 2023. Acesta va introduce patru noi specii de dinozauri cu pene, inclusiv Yutyrannus, Jeholopterus, Deinocheirus și Sinosauropteryx. Fiecare specie va avea un penaj distinctiv și va putea fi adăugată în parcurile jucătorilor.

În plus, lansarea pachetului va fi însoțită de o actualizare gratuită care va oferi noi caracteristici și îmbunătățiri jocului, inclusiv o galerie de vizualizare a jurnalelor și o galerie de vizualizare a domului pentru a observa mai bine dinozaurii, un mod de cameră cinematografică și variante de tiroliană și niveluri pătrate suplimentare pentru a stimula creativitatea jucătorilor.

Jurassic World Evolution 2 este un joc video de strategie și simulare de gestionare a parcurilor tematice, dezvoltat și publicat de Frontier Developments. Este o continuare a jocului Jurassic World Evolution lansat în 2018 și permite jucătorilor să construiască și să gestioneze propriul parcul tematic Jurassic World.