Știri

Jurassic Park: Survival va prezenta atât locații noi, cât și familiare pe Isla Nublar

Universal și Sabre Interactive au dezvăluit noi detalii captivante despre Jurassic Park: Survival într-un interviu recent, confirmând că jocul va explora atât locații familiare, cât și zone complet noi pe Isla Nublar.

Anunțat inițial la Game Awards în decembrie anul trecut, Jurassic Park: Survival a captat atenția cu promisiunea unei aventuri pentru un singur jucător în care supraviețuirea contra dinozaurilor terifiante pe iconicul Isla Nublar este punctul central. John Melchior de la Universal a subliniat că jocul va include locuri precum Centrul de Vizitatori și padocul T-Rex, dar și zone inedite care explorează ce s-ar fi întâmplat pe insulă după evenimentele filmului.

„Am lucrat la cum ar arăta insula după film”, a explicat Melchior. „Aceasta include locuri pe care le cunoaștem, dar și zone care nu au fost niciodată văzute în tururi sau au fost afectate de haos. Insula este o parte esențială a poveștii, la fel ca și personajele și dinozaurii.”

Pe lângă protagonista Maya, jocul va introduce și personaje noi. Oliver Hollis-Leick de la Sabre Interactive a adăugat că jucătorii vor trebui să utilizeze „inteligență, seriozitate și răbdare pentru a supraviețui numeroaselor provocări ale insulei”, evidențiind diversitatea terenurilor și necesitatea de a evita prădătorii.

Detaliile specifice despre gameplay rămân limitate, dar se sugerează că jocul se va inspira din tensionarea de tip „Alien: Isolation”, unde fiecare colț poate ascunde pericole iminente pentru Maya.

Jurassic Park: Survival este în dezvoltare pentru PS5, Xbox Series X/S și PC, iar o dată de lansare nu a fost încă confirmată.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *