Știri

Jukai Studio, dezvoltatorul Stray Souls, se închide din cauze multiple

Într-un anunț surprinzător pe Twitter, Jukai Studio, creatorii jocului de groază contestat Stray Souls, au dezvăluit că și-au închis ușile. Mai multe factori au contribuit la această decizie, inclusiv vânzări slabe, închiderea editorului lor, Versus Evil, și un val de hărțuire cibernetică.

De-a lungul timpului, Jukai Studio și comunitatea lor au fost ținta unor atacuri constante din partea unui persecutor cibernetic, ceea ce a adăugat presiune suplimentară asupra dezvoltatorului. În pofida criticilor pozitive pentru grafica impresionantă, jocul a primit recenzii critice pentru poveste, personaje și alte probleme.

Cu toate acestea, echipa afirmă că nu renunță ușor și că au angajați avocați pentru a aborda problema hărțuirii cibernetice. Cu închiderea studioului, membrii echipei decid să-și urmeze propriile căi, evitând concedieri masive, deoarece studioul nu a funcționat niciodată ca o mare corporație.

IP-ul jocului rămâne în posesia dezvoltatorului, dar perspectivele pentru asistență ulterioară sunt incerte. Stray Souls, lansat în octombrie 2023 pe multiple platforme, a primit atât laude pentru motorul Unreal Engine 5, cât și critici pentru aspecte precum povestea, personajele și erorile tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *