Știri

Judas – dezvăluiri noi despre gameplay și poveste

Ghost Story Games, dezvoltatorul din spatele viitorului titlu “Judas”, a dezvăluit mai multe detalii despre joc printr-un videoclip prezentat de IGN. În acest material video, sunt prezentate primele minute ale jocului, oferind o privire în profunzime asupra gameplay-ului și furnizând indicii despre povestea intrigantă a titlului.

Narațiunea jocului pare să se concentreze pe patru personaje-cheie: protagonistul Judas, șeful securității Tom, Dr. Okiki/Nefertiti și consilierul de navă Hope. Dinamica complexă dintre aceste personaje este descrisă de directorul de creație Ken Levine ca fiind “LEGO-uri narative”, permițând astfel jucătorilor să experimenteze povestea într-un mod modular și neliniar.

În ceea ce privește gameplay-ul, Judas amintește de titlurile anterioare ale lui Levine, cum ar fi BioShock. Jucătorii vor avea acces la arme tradiționale, dar și la abilități mai exotice, care le vor permite să abordeze situațiile într-un mod creativ. De exemplu, jucătorii vor putea folosi abilități precum electrificarea unei bălți de apă pentru a neutraliza inamicii aflați în apropiere.

Momentan, Judas nu are o dată de lansare precisă. Este planificat să fie lansat pentru PC, PlayStation 5 și Xbox Series X/S în cursul anului 2025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *