Știri

Jucătorii Xbox pot revedica gratuit jocul “Tell Me Why”

Într-o perioadă în care jocurile gratuite sunt rareori disponibile pe console fără obligații, jucătorii Xbox au acum ocazia să revendice gratuit “Tell Me Why” pentru o perioadă limitată. Aceasta este o oportunitate rară, având în vedere că jocurile gratuite pe console sunt de obicei accesibile prin servicii de abonament precum PS Plus, Xbox Game Pass sau serviciul de abonament Nintendo pentru jocuri clasice.

Pentru luna iunie, jucătorii Xbox pot revendica “Tell Me Why” complet gratuit. Acest cadou a fost oferit în trecut, dar dacă l-ați ratat atunci, acum este momentul să-l adăugați în biblioteca digitală. Fanii francizei “Life is Strange” vor găsi structura și gameplay-ul familiar în “Tell Me Why”, făcând acest joc o achiziție obligatorie pentru aceștia.

Disponibilitate pe Steam:

Nu doar jucătorii Xbox au această oportunitate; “Tell Me Why” este gratuit și pe Steam până la sfârșitul lunii iunie. Acest gest a devenit o tradiție pentru Don’t Nod, oferind jocul gratuit în timpul lunii Mândriei pentru a-l face accesibil unui număr cât mai mare de jucători.

Despre “Tell Me Why”:

Premiatul “Tell Me Why” este cunoscut ca fiind primul joc video de mare buget care prezintă un personaj transgender ca protagonist principal. Jocul urmărește povestea lui Tyler Ronan și a surorii sale gemene, Alyson Ronan, care se întorc în casa copilăriei lor după moartea mamei lor pentru a rezolva un mister din trecut. Ca și în “Life is Strange”, deciziile jucătorilor joacă un rol crucial în direcția poveștii, oferindu-le libertatea de a influența evenimentele și relațiile dintre personaje.

Recenzii și Recomandări:

Recenziile pentru “Tell Me Why” sugerează că cei care nu sunt atrași de jocurile bazate pe narațiune s-ar putea să nu fie la fel de impresionați. Totuși, fanii genului și ai “Life is Strange” vor găsi multă valoare în acest joc. Având în vedere că “Tell Me Why” este gratuit pe Xbox și Steam până la sfârșitul lunii iunie, nu există niciun motiv să nu-l revendicați și să experimentați povestea captivantă pe care o oferă.

Nu ratați această ocazie de a adăuga “Tell Me Why” în colecția voastră și de a explora o poveste profund emoționantă și bine realizată, gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *