Știri

Jucătorii Team Fortress 2 resping anunțul DLC-ului Funko Fusion

Fanii Team Fortress 2 sunt dezamăgiți de anunțul primului DLC nou legat de Team Fortress 2 în ani, care nu este pentru jocul în sine, ci mai degrabă pentru un alt joc complet: Funko Fusion. Pe lângă frustrarea continuă cu privire la problema botingului din joc, mulți consideră DLC-ul Funko Fusion ca o insultă adusă comunității dedicate.

Funko Fusion este un joc care recreează scene din filme celebre cu figurinele Funko Pop. Anunțul DLC-ului TF2 a stârnit o reacție negativă imediată din partea jucătorilor, mulți exprimându-și dezgustul pentru Funko Pop și lipsa de actualizări semnificative pentru Team Fortress 2 în sine.

“Cu adevărat ar prefera ca roboții să continue să depășească jocul decât să se întâmple asta. Ne aflăm în cea mai proastă cronologie”, a comentat un jucător pe subreddit-ul TF2.

Un alt jucător a adăugat: “Actualizează TF2 în altă parte, în afară de TF2.”

Deși unii speră că DLC-ul indică mai multe produse TF2 Funko fizice sau viitoare actualizări ale jocului, majoritatea par să creadă că zilele de dezvoltare activă a TF2 s-au încheiat. Ultima actualizare majoră a jocului a fost în 2017, iar actualizările ulterioare au fost minore.

Pachetul Team Fortress 2 pentru Funko Fusion este programat să fie lansat pe 13 septembrie ca DLC gratuit pe Steam. Va include personaje Scout, Engineer, Medic și Heavy. Cu toate acestea, având în vedere recepția negativă a comunității, este probabil ca DLC-ul să nu facă prea multe pentru a calma frustrarea jucătorilor cu privire la starea actuală a Team Fortress 2.

Anunțul DLC-ului Funko Fusion a amplificat frustrarea deja existentă a comunității Team Fortress 2, evidențiind lipsa de actualizări semnificative ale jocului și problema persistentă a botingului. Deși DLC-ul este gratuit, este puțin probabil să satisfacă fanii care doresc o dezvoltare activă și o atenție din partea Valve pentru jocul lor preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *