Știri

Jokerul din Florida vrea să lucreze cu Rockstar în GTA 6, renunțând la amenințările legale

Lawrence „Florida Joker” Sullivan, cunoscut pentru tatuajele sale faciale care îi conferă o asemănare cu personajul Joker din DC Comics, continuă să își transmită mesajul către Rockstar Games în legătură cu Grand Theft Auto 6 (GTA 6). Deși anterior amenințase cu acțiuni legale împotriva companiei pentru presupusa folosire a aspectului său în joc, acum Sullivan oferă să împrumute vocea personajului similar din GTA 6 și să facă activități de promovare pentru joc.

În pofida repetatelor sale mesaje către Rockstar și Take-Two Interactive, aceste companii nu au răspuns solicitărilor lui Sullivan. În urma amenințărilor sale anterioare cu acțiuni legale, pare să fi renunțat la acest demers și să își concentreze eforturile pe a oferi servicii de voce și promovare pentru GTA 6.

În ultimul său mesaj postat pe TikTok, Sullivan reiterează oferta sa de a presta vocea pentru personajul controversat din GTA 6 și solicită un onorariu de aproximativ 50.000-100.000 de dolari. De asemenea, se oferă să participe la evenimente de promovare pentru joc, cum ar fi Comic-Con, pentru a spori conștientizarea și interesul pentru GTA 6.

Cu toate că Rockstar a fost anterior implicată în dispute legale privind folosirea asemănării cuiva pentru personaje din jocurile lor, inclusiv un caz cu Lindsay Lohan, care a fost renunțat în cele din urmă, este puțin probabil ca acțiunile legale ale lui Sullivan să aibă un rezultat diferit, deoarece personajul din GTA 6 nu se potrivește exact cu aspectul său tatuat.

Sullivan pare să înțeleagă această situație și a ajustat strategia sa, renunțând la amenințările cu acțiuni legale în favoarea ofertei de a colabora cu Rockstar pentru promovarea și dezvoltarea GTA 6. Este neclar dacă Rockstar va răspunde la această ofertă, dar povestea lui Sullivan și legătura sa cu GTA 6 continuă să fascineze și să atragă atenția în mediul online.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *