Știri

Joker își face apariția în MultiVersus

MultiVersus se apropie de relansare, iar Player First Games a dezvăluit în sfârșit primul personaj nou care se alătură listei. Datorită puterii de a rezolva ghicitori, Joker a fost dezvăluit oficial pentru joc.

Începând cu 7 mai, pagina oficială de Twitter MultiVersus a invitat jucătorii să se alăture comunității Discord și să ajute la deblocarea unei casete misterioase. În următoarele 22 de ore, au fost oferite 10 ghicitori diferite, iar jucătorii au trimis răspunsuri potențiale până când încuietoarea a fost ruptă și râsete maniacale au răsunat din interior, oferind tuturor o primă privire la Joker din MultiVersus.

Nu este o surpriză să-l vezi pe cel mai mare dușman al lui Batman și unul dintre cei mai populari răufăcători din toate mediile alăturându-se liniei MultiVersus, aducând o serie mare de trucuri jocului ca luptător din clasa Mage. În special, are o rangă puternic dăunătoare, un lansator de rachete încărcat și un set de proiectile cu tematică de card, care circulă între trei efecte unice atunci când sunt utilizate.

Se pare că Joker este exprimat de Mark Hamill, ceea ce înseamnă că acesta ar putea fi ultimul joc pe care îl auzim pe Joker lui Hamill jucând cu Batmanul lui Kevin Conroy, după moartea acestuia din urmă în noiembrie 2022.

Această dezvăluire a urmat mult timp, deoarece Joker a apărut în mai multe mine de date pentru MultiVersus, datând de la primul său set de teste închise. Rapoarte care spuneau că personajul ar fi trebuit inițial să fie inclus în versiunea beta deschisă ca luptător DLC, doar pentru a fi împins în spatele altora precum Black Adam, de asemenea, au apărut ici și colo – deși valabilitatea lor încă nu este confirmată.

Cu Joker, avem acum primul nostru personaj nou care va veni pe MultiVersus când va fi relansat pe 28 mai. Cofondatorul PFG și directorul de jocuri Tony Huynh a tachinat, de asemenea, că Joker este „dar începutul”, ceea ce înseamnă că ar trebui să primim și mai multe dezvăluiri în săptămânile următoare, pe măsură ce ne apropiem rapid de linia de sosire.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *