Trailere

John Rhys-Davies discută despre rolul său în The Lord of the Rings: Return to Moria

Într-o zi specială dedicată piticilor, pe 17 octombrie, “Tocilarul Inelelor” îl găzduiește pe actorul legendar John Rhys-Davies pentru a discuta despre rolul său în viitorul joc de supraviețuire, “Stăpânul Inelelor: Întoarcerea în Moria”.

Free Range Games și North Beach Games au anunțat cu bucurie că John Rhys-Davies va reda vocea personajului său emblematic, Lord Gimli Lockbearer, în acest joc de supraviețuire în cooperare. Cu această ocazie specială, în celebrarea Zilei lui Durin pe 17 octombrie, John Rhys-Davies se va alătura “Nerd of the Rings”, cel mai mare canal YouTube dedicat Pământului de Mijloc, pentru un interviu exclusiv despre rolul său în joc, colaborarea cu echipa de dezvoltare de la Free Range Games și revenirea la universul “Stăpânul Inelelor”.

John Rhys-Davies a împărtășit cu entuziasm: „Este întotdeauna distractiv să te întorci și să te gândești la «ce-ar fi», iar șansa de a lucra la acest joc este o explorare a unuia dintre acele «ce-ar fi», nu-i așa? Actorii creează adesea personaje din dragoste și este foarte greu, uneori, să le dai drumul. Cu siguranță, Gimli este, pentru mine, un personaj pe care îl ador cu adevărat, și sunt foarte recunoscător pentru oportunitatea de a-l relua într-un context diferit.”

Chris Scholz, CEO al Free Range Games, a menționat: „Autenticitatea este o piatră de temelie a Stăpânului Inelelor: Întoarcerea în Moria, iar când a venit vorba de castingul lui Gimli, a existat un singur nume pe care toată lumea își dorea. A fost o onoare, un privilegiu și un vis de a-l avea pe domnul John Rhys-Davies să reia acest rol iconic.”

Interviul cu John Rhys-Davies, găzduit de “Nerd of the Rings,” va fi difuzat pe 17 octombrie 2023, la ora 9:00 PDT / 12:00 EDT, pe canalul YouTube “Nerd of the Rings” și va fi disponibil în întregime prin înregistrarea VOD după încheierea difuzării.

Povestea din “Stăpânul Inelelor: Întoarcerea în Moria” duce jucătorii în lumea fantastică creată de J.R.R. Tolkien, dincolo de cărțile originale, în a patra Eră a Pământului de Mijloc. Lordul Gimli Lockbearer îi cheamă pe jucători să formeze o companie de pitici și să recupereze comorile pierdute din țara natală a piticilor, Moria, cunoscută sub numele de Khazad-dûm sau Dwarrowdelf. Această aventură va necesita forță și cooperare, explorând adâncurile Minelor Moria pentru a-și recupera comorile și pentru a restabili gloria de odinioară.

“Stăpânul Inelelor: Întoarcerea în Moria,” dezvoltat de Free Range Games și publicat de North Beach Games, va fi lansat pe 24 octombrie la un preț recomandat de 39,99 USD / 35,99 EUR și a primit rating T pentru adolescenți de către ESRB și rating PEGI 16. Fanii interesați pot precomanda jocul digital pe PC prin Epic Games Store și să-l adauge pe lista de dorințe pentru PlayStation®5 prin PlayStation® Store. Pentru mai multe detalii despre “Stăpânul Inelelor: Întoarcerea în Moria,” vizitați ReturnToMoria.com.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *