Trailere

Jocurile PlayStation Plus din octombrie sunt confirmate, lansarea streamingului în cloud se lansează luna asta

Octombrie arată destul de bine pentru abonații PS Plus.

Jocurile PlayStation Plus pentru octombrie au fost confirmate de Sony după ce conținutul a apărut la începutul acestei săptămâni. Sony a anunțat și o dată de lansare pentru streaming în cloud PS5.

Începând cu această lună, Sony va lansa accesul la streaming în cloud pentru titlurile digitale PS5 acceptate din catalogul de jocuri PlayStation Plus și Game Trials, precum și jocurile acceptate din biblioteca de jocuri PS5 pe care membrii PlayStation Plus Premium o dețin.

Anumite jocuri PS5 vor fi disponibile pentru streaming, Sony plănuind să aibă sute de titluri PS5 pentru a sprijini noul beneficiu. Aceasta include titluri de top PS5 din Catalogul de jocuri PlayStation Plus, cum ar fi Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West, Ghost of Tsushima, Mortal Kombat 11 și Saints Row 6.

Probele pentru jocurile PS5 vor include Hogwarts Legacy, The Witcher 3: Wild Hunt și The Calisto Protocol, în timp ce alte titluri digitale PS5 deținute de membrii PS Plus Premium disponibile pentru a fi transmise vor include Resident Evil 4, Dead Island 2, Genshin Impact, Fall. Băieți, Fortnite și multe altele.

Streamingul în cloud PS5 este disponibil exclusiv pe PS5 la lansare, iar funcțiile suplimentare disponibile cu beneficii de streaming vor include DLC, suplimente și achiziții în joc, împreună cu opțiuni de rezoluție precum 4K, 1440p, 1080p și 720p, cu 60 FPS și Ieșire SDR sau HDR. Beneficiile includ, de asemenea, sunet îmbunătățit, cu suport pentru toate capabilitățile audio PS5, inclusiv 5.1 și 7.1, împreună cu Tempest 3D Audiotech și capacitatea de a captura capturi de ecran și de a înregistra până la trei minute de videoclipuri.

Lansarea va avea o abordare treptată, deoarece Sony vizează 17 octombrie în Japonia, 23 octombrie în Europa și 30 octombrie în America de Nord.

Streaming în cloud prin PlayStation Plus Premium este disponibil în prezent în Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Japonia, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, Republica Cipru, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Regatul Unit și Statele Unite.

Octombrie Jocurile PlayStation Plus pentru abonații Extra și Premium vor sosi pe 17 octombrie și includ titluri precum Alien: Isolation, Dead Island Definitive Edition și Outlast 2. Puteți consulta lista completă de jocuri de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *