Știri

Jocurile gratuite PlayStation Plus pentru noiembrie 2023 au fost dezvăluite

Luna noiembrie 2023 aduce o selecție diversă de jocuri gratuite pentru abonații PlayStation Plus. Trei titluri captivante vor fi disponibile pentru posesorii de PS5 și PS4 începând cu data de 7 noiembrie și până pe 4 decembrie. Iată ce jocuri pot revendica abonații în această lună:

Dragon Ball: The Breakers (PS4)
Dragon Ball: The Breakers este un spin-off asimetric care pune jucătorii în fața unor răufăcători iconici din universul Dragon Ball, cum ar fi Frieza, Majin Buu și Cell. Într-o lume plină de pericole, șapte oameni obișnuiți trebuie să colaboreze pentru a supraviețui, în timp ce răufăcătorii devin din ce în ce mai puternici. Comunicarea și strategia sunt cheia supraviețuirii în acest joc de acțiune online asimetric.

Aliens Fireteam Elite (PS5/PS4)
Pregătiți-vă să luptați împotriva Xenomorfilor în Aliens Fireteam Elite, un joc plasat în universul Alien. Jucătorii preiau rolul Marinilor Coloniali și se confruntă cu amenințările terifiante de pe planeta LV-895. Jocul oferă opțiunea de a juca singur, cu coechipierii AI sau în cooperativă cu alți jucători. Cu multiple clase de Marin și o varietate de arme și abilități speciale, acest joc de acțiune promite o experiență captivantă.

Mafia II: Ediția Definitivă (PS4)
Mafia II: Ediția Definitivă este o continuare a jocului Mafia: Definitive Edition din 2020. Cu o poveste despre putere și încredere în lumea gangsterilor, jocul aduce o experiență captivantă, deși cu unele probleme legate de mecanica de joc și aspectul vizual. Cu toate acestea, pentru cei interesați de o poveste desfășurată în lumea mafiotă, acest titlu ar putea fi o alegere potrivită.

Aceste jocuri sunt disponibile pentru revendicare timp de o lună, începând cu data de 7 noiembrie. Abonații PlayStation Plus pot profita și de jocurile gratuite din luna octombrie, inclusiv “Protocolul Callisto.” Nu ratați ocazia de a explora aceste aventuri captivante și de a vă bucura de experiența de gaming oferită de PlayStation Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *