Știri

Jocurile gratuite din Epic Games Store pentru 26 octombrie au fost dezvăluite

Epic Games a dezvăluit două jocuri gratuite care vor fi disponibile pe platforma Epic Games Store în perioada 26 octombrie – 2 noiembrie. Aceste două jocuri sunt “Tandem: A Tale of Shadows” și “The Evil Within 2”. Această ofertă este potrivită pentru fanii jocurilor de puzzle și a jocurilor de groază de supraviețuire, fiind o alegere perfectă pentru perioada Halloween-ului.

Utilizatorii Epic Games Store pot revendica aceste jocuri gratuit în intervalul specificat și le pot păstra permanent, fără cerințe sau restricții ulterioare. Această promoție vine după ce jocurile gratuite anterioare din Epic Games Store au fost “Eternal Threads” și “The Evil Within”, disponibile între 19 octombrie și 26 octombrie.

Pe 26 octombrie, aceste două jocuri vor fi eliminate din selecția de jocuri gratuite, fiind înlocuite cu “Tandem: A Tale of Shadows” și “The Evil Within 2”. Aceste jocuri vor fi gratuite în perioada 26 octombrie – 2 noiembrie.

“Tandem: A Tale of Shadows” este un joc de platforme și puzzle, iar “The Evil Within 2” este un joc de groază de supraviețuire dezvoltat de Tango Gameworks. Această ofertă de jocuri gratuite se suprapune cu Halloween, făcându-le cu atât mai atrăgătoare pentru fanii genului de groază.

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite în mod regulat, iar această practică se va menține, permițând utilizatorilor să-și extindă biblioteca de jocuri digitale fără costuri. Utilizatorii trebuie doar să revendice aceste jocuri în perioada de disponibilitate pentru a le păstra permanent, fără alte condiții sau cerințe.

Acest calendar de jocuri gratuite este unul dintre punctele forte ale platformei Epic Games Store și atrage constant atenția jucătorilor care doresc să descopere noi titluri sau să completeze colecția de jocuri digitale.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *