Trailere

Jocurile gratuite din Epic Games Store pentru 16 noiembrie – Earthlock și Surviving the Aftermath

Epic Games Store oferă în fiecare săptămână jocuri gratuite pe care utilizatorii le pot păstra pentru totdeauna dacă sunt revendicate în fereastra de disponibilitate. Golden Light, un joc FPS de supraviețuire și groază, este disponibil în prezent ca joc gratuit prin Epic Games Store până pe 16 noiembrie. Jocurile gratuite de săptămâna viitoare sunt Earthlock și Surviving the Aftermath.

Jocurile gratuite din Epic Games Store pentru săptămâna 16-22 noiembrie sunt Earthlock și Surviving the Aftermath. În fiecare săptămână, Epic Games Store oferă utilizatorilor jocuri gratuite pe care le pot păstra pentru totdeauna atâta timp cât sunt revendicate în fereastra lor de disponibilitate. De obicei, jocurile gratuite din Epic Games Store sunt rotite în fiecare joi la ora 10:00 CT, ceea ce este cazul cu cel mai recent freebie.

De acum și până pe 16 noiembrie, utilizatorii Epic Games Store pot obține Golden Light pentru colecția lor. Golden Light este un joc FPS bizar de supraviețuire și groază, care include, de asemenea, Prop Hunt și elemente roguelike. Nu a generat atât de mult zumzet când a fost lansat anul trecut, dar are câteva recenzii pozitive. Poate că disponibilitatea sa ca joc gratuit prin Epic Games Store îi va da un impuls.

Utilizatorii Epic Games Store au până pe 16 noiembrie să ia Golden Light. În acel moment, va fi schimbat și înlocuit cu două jocuri diferite, Earthlock și Surviving the Aftermath. Earthlock este un RPG pe rând, lansat pentru prima dată în 2016, cu recenzii mixte. În ciuda acestui fapt, se pare că jocul a avut suficient succes pentru a justifica o continuare, întrucât Earthlock 2 este în dezvoltare activă. Între timp, Surviving the Aftermath este un joc de management al orașului care a câștigat, în mod similar, recenzii mixte. Deoarece ambele jocuri sunt complet gratuite în Epic Games Store, totuși, nu există niciun motiv pentru care fanii nu ar trebui să le revendice pentru bibliotecile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *