Știri

Jocurile gratuite Amazon Prime Gaming pentru ianuarie 2024 au fost dezvăluite

Amazon Prime Gaming a dezvăluit selecția sa de jocuri gratuite pentru ianuarie 2024, oferind abonaților o varietate de aventuri indie și titluri clasice reimaginante. Iată lista completă a jocurilor și datele de disponibilitate:

Endling – Extinction is Forever (4 ianuarie) – Un joc de aventură indie care pune jucătorii în pielea ultimei vulpe-mamă rămase pe planetă, abordând teme de mediu și permanența daunelor. A primit premiul BAFTA 2023 pentru Game Beyond Entertainment.

Apico (11 ianuarie) – Un simulator de apicultură fermecător, în care jucătorii explorează lumea apiculturii, de la creșterea albinelor la vânzarea de miere. Stilul de pixel art adaugă o notă dulce și confortabilă.

Atari Mania (18 ianuarie) – Un joc de acțiune și aventură care oferă o privire nostalgică la clasicii jocurilor video Atari, cu o notă originală, protejând trecutul istoriei jocurilor video și explorând lumea amuzantă a personajelor preferate Atari.

Yars: Recharged (25 ianuarie) – O revigorare a clasicului din 1982, oferind 30 de valuri de mod arcade și 30 de misiuni suplimentare pentru o experiență plină de acțiune. Grafica nouă și momentele de iad păstrează senzația clasică de arcade.

Aceste jocuri vor fi disponibile pentru revendicare în fiecare joi din ianuarie. În plus față de noile lansări de jocuri, abonații Prime Gaming beneficiază de avantaje constante și articole în joc. O lună plină de aventuri și provocări îi așteaptă pe abonații Prime Gaming în ianuarie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *