Știri

Jocurile clasice de la Electronic Arts revin pe Steam: Command and Conquer, Dungeon Keeper, Populous și altele sunt acum disponibile pentru cumpărare

O veste entuziasmantă pentru fanii jocurilor clasice: o selecție generoasă de titluri mai vechi EA se alătură catalogului Steam, încheind astfel era exclusivității Origin și oferind oportunitatea de a redescoperi unele dintre cele mai iubite jocuri pentru PC.

Dintre aceste jocuri remarcabile se numără titluri legendare precum Command & Conquer, Dungeon Keeper și Populous, care acum sunt disponibile pentru achiziționare pe Steam. Această mișcare a fost primită cu entuziasm de comunitatea de jucători, care aștepta de mult timp ca EA să-și extindă oferta de titluri și să le facă disponibile pe platforma dominantă de distribuție digitală pentru jocuri pe PC.

EA a optat pentru lansarea acestor titluri pe Steam ca răspuns la preferințele jucătorilor, marcând o schimbare semnificativă în politica sa anterioară de exclusivitate a Origin. Astfel, acum fanii pot să-și achiziționeze și să se bucure de aceste clasice fără a mai fi restricționați de platforma de distribuție digitală.

Printre titlurile remarcabile disponibile acum pe Steam se numără Command & Conquer și expansiunile sale, Dungeon Keeper, Populous, SimCity și multe altele. Aceste jocuri reprezintă nu doar o parte importantă din istoria jocurilor video, ci și experiențe captivante care continuă să atragă și să încânte jucătorii până în ziua de azi.

Decizia de a aduce aceste titluri pe Steam este salutată ca un pas pozitiv în direcția oferirii mai multor opțiuni și libertate de alegere pentru jucători. Această mutare nu numai că permite fanilor să redescopere titluri clasice, dar deschide și ușa pentru noi generații de jucători să experimenteze și să se bucure de aceste capodopere ale industriei jocurilor video.

Lista completă:
Command and Conquer
Command and Conquer: The Covert Operations
Command and Conquer: Red Alert
Command and Conquer: Red Alert: Counterstrike
Command and Conquer: Red Alert: The Aftermath
Command and Conquer: Tiberian Sun
Command and Conquer: Tiberian Sun Firestorm
Command and Conquer: Red Alert 2
Command and Conquer: Red Alert 2: Yuri’s Revenge
Command and Conquer: Renegade
Command and Conquer: Generals
Command and Conquer: Generals: Zero Hour
Command and Conquer 3: Tiberium Wars
Command and Conquer 3: Tiberium Wars: Kane’s Wrath
Command and Conquer: Red Alert 3
Command and Conquer: Red Alert 3: Uprising
Command and Conquer 4: Tiberian Twilight
SimCity 3000 Unlimited
Populous
Populous 2: Trials of the Olympic Gods
Populous: The Beginning
Dungeon Keeper Gold
Dungeon Keeper 2
Sid Meier’s Alpha Centauri Planetary Pack
The Saboteur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *