Zvonuri

Jocul WWE îl elimină pe Brock Lesnar

Unul dintre cele mai recente dezvoltări în lumea jocurilor video WWE a stârnit interesul fanilor, iar speculațiile sunt tot mai intense. WWE SuperCard, un joc digital de cărți, a făcut o mutare surprinzătoare prin eliminarea în tăcere a numelui lui Brock Lesnar din lista sa. Acest gest aparent discret a generat întrebări și speculații despre posibilitatea ca același lucru să se întâmple și în jocurile WWE viitoare.

Brock Lesnar, fostul campion WWE, a fost o prezență constantă în WWE SuperCard încă de la primul său sezon, având multiple variante în joc de-a lungul anilor. Cu toate acestea, în urma unor acuzații recente grave care îl implică într-un proces împotriva șefului WWE, Vince McMahon, Lesnar a fost retras de la evenimente importante, precum Royal Rumble.

Procesul în sine este unul extrem de serios, cu acuzații precum trafic sexual și alte infracțiuni grave. Chiar dacă numele lui Lesnar nu este menționat explicit în documentele legale, se presupune că el este implicat în urma unor detalii privind negocierea contractului său și întâlniri sexuale.

Deși WWE SuperCard nu a furnizat o explicație oficială pentru eliminarea lui Lesnar, aceasta pare să fie o mișcare determinată de recentele controverse care îl înconjoară pe fostul campion.

În contextul acestor evenimente, întrebarea care începe să își facă loc în comunitatea fanilor WWE este dacă Lesnar va fi, de asemenea, eliminat din viitoarele jocuri WWE, cum ar fi cel așteptat WWE 2K24.

Până în prezent, statutul lui Brock Lesnar în viitorul joc WWE 2K24 rămâne incert. Cu toate acestea, semnele arată că WWE începe să se distanțeze de prezența sa în întregime. De la retragerea sa din evenimente importante precum Royal Rumble și până la eliminarea sa din WWE SuperCard, Lesnar pare să fie în centrul unei schimbări majore în relația sa cu WWE.

Deși Lesnar apare pe coperta ediției 40 Years of WrestleMania a WWE 2K24, aceasta nu garantează prezența sa în modul Showcase al jocului. Întrebările cu privire la implicarea lui Lesnar în WWE 2K24 rămân fără răspunsuri clare, iar fanii vor urmări evoluțiile în această poveste în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *