Trailere

Jocul Sand Land primește data de lansare într-un nou trailer

Noul trailer pentru Sand Landul creatorului Dragon Ball-ului Akira Toriyama prezintă personaje noi, precum și lumea de dincolo de nisipuri. Sand Land, RPG-ul de acțiune adaptat după manga de creatorul Dragon Ball, Akira Toriyama, va fi lansat pe 26 aprilie 2024, a anunțat Bandai Namco. Un nou trailer dezvăluie data lansării jocului, precum și afișează noi biome (mai puțin nisipoase), caracteristici de joc și personaje.

Sand Land părea să iasă din neant când a fost anunțat la Summer Games Fest de anul trecut, adaptând manga clasică Toriyama cu un stil similar cu jocurile Dragon Ball de la Bandai Namco. Serialul este plasat într-o apocalipsă de deșert tip Mad Max, în care apa este o resursă rară și prețioasă. Jocul îl urmărește pe Beelzebub, un prinț demon plictisit și fiul lui Lucifer însuși, și însoțitorul său, Thief, care se alătură bătrânului șerif Rao în căutarea sa de a găsi apă pentru poporul său.

Noul trailer o prezintă și pe Ann, o mecanică „misterioasă” care va fi fără îndoială un însoțitor util, jocul oferind mai multe tipuri de vehicule personalizabile pentru călătoria ta pe nisipuri. Cu toate acestea, noul trailer arată mai mult decât nisip, oferind o privire asupra lumilor mai verzi dincolo de deșert, pe calea către Izvorul Legendar.

Jocul este programat să fie lansat pe PC, PS4, PS5 și Xbox Series X|S pe 26 aprilie 2024. Sand Land nu vede doar o nouă viață în jocuri, deoarece a primit și o nouă adaptare de film anime care a fost lansată anul trecut. Se lucrează și o serie adaptată și extinsă din film, care va fi difuzată din primăvara anului 2024 pe Hulu în SUA și pe Disney+ pe piețele internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *