Știri

Jocul lui Dr. Disrespect primește actualizarea majoră în DEADROP Snapshot VI

Studioul Midnight Society, condus de Dr Disrespect, va oferi fanilor săi acces anticipat la următorul conținut al jocului DEADROP în cadrul Snapshot VI, începând de mâine.

Printr-un videoclip teaser de 26 de secunde postat astăzi pe rețelele de socializare, Dr Disrespect însuși a sugerat că cea mai nouă caracteristică a jocului va permite jucătorilor să răscumpere articole folosind monedă, vizitând un furnizor specific.

Într-un răspuns la propria postare, Midnight Society a confirmat că jucătorii vor putea accesa Snapshot VI începând de mâine. De asemenea, au anunțat un livestream pe YouTube programat pentru aceeași zi, la ora 17:00 CT, unde jucătorii vor afla mai multe detalii despre noutățile aduse de DEADROP.

Accesul timpuriu la DEADROP a fost restricționat posesorilor de “Founder Pass”, o ediție limitată la 10.000 de persoane. Gameplay-ul DEADROP a fost prezentat pentru prima dată acum aproximativ un an, la sfârșitul lunii iulie 2022. De atunci, au fost oferite numeroase glimpsuri asupra jocului, cel mai recent în luna martie a acestui an.

DEADROP este un shooter vertical de tip jucător-vs-jucător-vs-mediu și va utiliza motorul Unreal Engine 5. Jocul va fi disponibil doar pe PC, iar data oficială de lansare încă nu a fost anunțată. Acesta este primul proiect realizat de Dr Disrespect și Midnight Society, de la fondarea studioului Two-Time în decembrie 2021.